Välkommen

Här hittar du information om klubben, om vad vi tränar och vad budo är. Kalmar är en Budoklubb som tränar traditionell Budo. Vi har Aikido, Iaido, Judo, Ju-jutsu och Karate på schemat. Klubben är en av landets äldsta och har funnits sedan 1965.

Börja träna hos oss och lär dig Budo, ett sätt att leva. Hoppas att du hittar det du söker, annars går det bra att skicka e-post till oss, du hittar kontaktuppgifter här.

Medlemsregister

Registrera gärna era uppgifter
(nya eller ändrade) till vårt medlemsregister nedan.

Gå in på rätt länk och följ instruktionerna som finns där.
Skicka in, sen är det klart.

Aikido

Iaido

Judo

Ju-jutsu

Karate

Judo Sponsorer

KALMAR JUDO SÖKER SPONSORER!

som vill vara med och stödja vår verksamhet

 

Kalmar Judo inom Kalmar budoklubb håller i huvudsak främst träning för barngrupper, men även för ungdomar och vuxna. Kalmar Judo är den gren inom Kalmar budoklubb som bedriver mest tävlingsverksamhet. Vi har ett brett spann ifrån nybörjare till elitsatsande ungdomar på landslagsnivå.

Vi har bl.a. Landslagstjejen Tove Hansen som börjar sitt tredje år på riksjudogymnasiet hösten 2018.

Tove har 2017 SM GULD som U18 och U21, 2018 vunnit SM Guld i både U21 och i Senior klassen, NM Guld i U21 samt en tredje plats Europa cup. Sen har vi Noah Sundström som är i utvecklingsgruppen till landslaget och börjar andra året på riksjudogymnasiet hösten 2018. Han har 2018 vunnit b.la. SM silver. Och Anja Holmgren på väg in i utvecklingsgruppen till landslaget och börjar första året på riksjudogymnasiet hösten 2018. Anja har 2018 tagit SM brons och NM Brons.

Kalmar Budo klubb placerade sig som 10:e bästa klubb av 50 deltagande på SM 2018.

 

Vår ideella förening stävar efter att jämna ut kostnaderna så mycket som möjligt. Dom som satsar mera får också mera stöd ifrån föreningen. Och behöver vi mera pengar så samlar vi in det gemensamt, så att så många som möjligt skall ha möjlighet att delta på aktiviteterna. Vi försöker också täcka så mycket som möjligt av coachernas kostnader, så att dessa har möjlighet att följa med och stötta barnen när de är iväg och tävlar.

Efter som våra medlemsintäkter och bidrag går till inhemska tävlingar kommer våra inkomster ifrån sponsring gå till internationella tävlingar och läger. För möjliggöra en elitsatsning inom judon för våra framgångsrika ungdomar.

Nedan ser ni de olika sponsoralternativ som finns.

 

Guld sponsor (max fem sponsorer)

Pris. 10 000kr/år exklusive tryckkostnader och reklamskatt.

 

Silver sponsor (max 10 sponsorer)

Pris. 5000/år exklusive och reklamskatt.

 

Brons sponsor (max 10 sponsorer)

Pris. 2500/år exklusive och reklamskatt

 

Familje-sponsring (för alla judofamiljer)

Pris. 500/år

 

Om ni vill vara med och sponsra Judon i Kalmar eller har andra frågor eller funderingar, vänligen kontakta Douglas Holmgren på 070-5663871 eller via  judo@kalamrbudoklubb.com