Välkommen

Här hittar du information om klubben, om vad vi tränar och vad budo är. Kalmar är en Budoklubb som tränar traditionell Budo. Vi har Aikido, Iaido, Judo, Ju-jutsu och Karate på schemat. Klubben är en av landets äldsta och har funnits sedan 1965.

Börja träna hos oss och lär dig Budo, ett sätt att leva. Hoppas att du hittar det du söker, annars går det bra att skicka e-post till oss, du hittar kontaktuppgifter här.

Medlemsregister

Registrera gärna era uppgifter
(nya eller ändrade) till vårt medlemsregister nedan.

Gå in på rätt länk och följ instruktionerna som finns där.
Skicka in, sen är det klart.

Aikido

Iaido

Judo

Ju-jutsu

Karate

Halverad terminsavgift våren 2021!

Kalmar Budoklubbs styrelse beslutade 210131 att halvera terminsavgifterna vårterminen 2021 för alla tränande i Kalmar Budoklubb. 

2020 blev struligt och vi förväntar oss att vårterminen 2021 kommer vara känslig för störningar. I nuläget får bara barngrupperna träna, och vi vet inte när vuxengrupperna kommer igång. För att kompensera för främst de vuxnas framflyttade terminsstart och för att locka tillbaka de medlemmar vi tappat kommer terminsavgiften i princip halveras under våren.

Vuxna betalar nu 450 kr istället för 900 kr och barn betalar 300 kr istället för 600 kr. Stilavgift på 50 kr/termin för ju-jutsu och 200 kr/år för karate tillkommer.

50 kr för att prova på är också borttaget, nu kan nya medlemmar testa ett par gånger gratis innan man bestämmer sig.

Varmt välkomna tillbaka!

Styrelsen Kalmar Budoklubb