Välkommen

Här hittar du information om klubben, om vad vi tränar och vad budo är. Kalmar är en Budoklubb som tränar traditionell Budo. Vi har Aikido, Iaido, Judo, Ju-jutsu och Karate på schemat. Klubben är en av landets äldsta och har funnits sedan 1965.

Börja träna hos oss och lär dig Budo, ett sätt att leva. Hoppas att du hittar det du söker, annars går det bra att skicka e-post till oss, du hittar kontaktuppgifter här.

Medlemsregister

Registrera gärna era uppgifter
(nya eller ändrade) till vårt medlemsregister nedan.

Gå in på rätt länk och följ instruktionerna som finns där.
Skicka in, sen är det klart.

Aikido

Iaido

Judo

Ju-jutsu

Karate

Iaidoläger med Matti-sensei

Söndag den 5 december fick vi som tränar iaido i Kalmar Budoklubb besök av vår sensei, Matti Pajaujis, 6 Dan. Under några timmar tränade vi igenom merparten av de kata som utgör merparten av basen i all iaidoträning, de kata som kallas Zen Ken Ren. Det gjordes också utvikningar med några kata från den gamla skolan Muso Shinden Ryu, där dessa liknade de som tränas i den mer grundläggande skolan. Vi fick många bra tips på detaljer att jobba vidare med. Under denna träningsdag passade vi på att hålla graderingar. Wendy Han graderade till 1 kyu och Thomas Hermansson graderade till 4 kyu. Stort tack till sensei för att du ville komma och träna med oss idag!

Matti Pajaujis sensei