Välkommen

Här hittar du information om klubben, om vad vi tränar och vad budo är. Kalmar är en Budoklubb som tränar traditionell Budo. Vi har Aikido, Iaido, Judo, Ju-jutsu och Karate på schemat. Klubben är en av landets äldsta och har funnits sedan 1965.

Börja träna hos oss och lär dig Budo, ett sätt att leva. Hoppas att du hittar det du söker, annars går det bra att skicka e-post till oss, du hittar kontaktuppgifter här.

Medlemsregister

Registrera gärna era uppgifter
(nya eller ändrade) till vårt medlemsregister nedan.

Gå in på rätt länk och följ instruktionerna som finns där.
Skicka in, sen är det klart.

Aikido

Iaido

Judo

Ju-jutsu

Karate

Ju-jutsu Barnträning

BARN/UNGDOMAR
Ju-jutsu Kai har ett särskilt graderingssystem för barn och ungdomar mellan 9 och 14 år, kallat Monsystemet. Träningen innehåller delvis andra tekniker än de som lärs ut till vuxna. Monsystemet är anpassat för växande individer, där hårda ledbrytningar, slag och sparkar är borttagna. Monsystemet innehåller mycket rörelse för att öva upp koordinationsförmågan.

 

Teknikerna i Monsystemet är anpassade till barnens/ungdomarnas psykiska och fysiska mognad, för att de skall få så stor behållning av träningen som möjligt, utan att riskera skador. Träningen bedrivs både strikt och lekfullt för att lära ut hänsyn till kamrater och ledare. Träningen går dock i första hand ut på att barnen skall ha roligt.