Välkommen

Här hittar du information om klubben, om vad vi tränar och vad budo är. Kalmar är en Budoklubb som tränar traditionell Budo. Vi har Aikido, Iaido, Judo, Ju-jutsu och Karate på schemat. Klubben är en av landets äldsta och har funnits sedan 1965.

Börja träna hos oss och lär dig Budo, ett sätt att leva. Hoppas att du hittar det du söker, annars går det bra att skicka e-post till oss, du hittar kontaktuppgifter här.

Medlemsregister

Registrera gärna era uppgifter
(nya eller ändrade) till vårt medlemsregister nedan.

Gå in på rätt länk och följ instruktionerna som finns där.
Skicka in, sen är det klart.

Aikido

Iaido

Judo

Ju-jutsu

Karate

Judo och Ju-jutsu startar upp träningen för barn och ungdomar igen!

Hoppas ni alla har haft en fin påsk och hämtat energi under påsklovet.
Kalmar budoklubb har tillsammans med många idrottsföreningar i Kalmarregionen haft ett aktivitetsstopp under påsken fram tills nu, för att bidra med inbromsningen av den tidigare ökade smittspridningen.

Men nu i vecka 15, från och med måndagen den 12:e April dra judon och Ju-jutsu åter igång barn och ungdomsträningarna för alla födda 2002 eller senare.

Så välkomna tillbaka, vi har saknat er!

Fortfarande gäller att att vara noga med att stanna hemma vid minsta symtom eller om man har varit i kontakt med någon som varit sjuk.

All vuxenträning är stoppad till den 16:e Maj, och ytterligare förlängningar kan komma att ske. Information kommer löpande.