Välkommen

Här hittar du information om klubben, om vad vi tränar och vad budo är. Kalmar är en Budoklubb som tränar traditionell Budo. Vi har Aikido, Iaido, Judo, Ju-jutsu och Karate på schemat. Klubben är en av landets äldsta och har funnits sedan 1965.

Börja träna hos oss och lär dig Budo, ett sätt att leva. Hoppas att du hittar det du söker, annars går det bra att skicka e-post till oss, du hittar kontaktuppgifter här.

Medlemsregister

Registrera gärna era uppgifter
(nya eller ändrade) till vårt medlemsregister nedan.

Gå in på rätt länk och följ instruktionerna som finns där.
Skicka in, sen är det klart.

Aikido

Iaido

Judo

Ju-jutsu

Karate

Om Kalmar Budoklubb

 

Kalmar Budoklubb har funnits sedan 1965 och är därigenom en av landets i särklass äldsta budoklubbar. I klubben tränar vi ursprungligen Judo och Ju-jutsu, men på senare tid finns även Aikido, Iaido och Karate-do på schemat.

Vår verksamhet startade 1963 och föreningen bildades 1965. Klubben startades av bl.a Bertil Eiderhag, Klaus Zech och Helmut Ritter. Klaus var klubbens förste anställde tränare och utvecklade många unga och framgångsrika tävlingsförmågor i Judo. Under de senaste årtiondena har Ju-jutsu rönt stora framgångar och Kalmar Budoklubb har erövrat flera stora tävlingsutmärkelser.

I Kalmar Budoklubb tränar vi Japanska budoarter.