Välkommen

Här hittar du information om klubben, om vad vi tränar och vad budo är. Kalmar är en Budoklubb som tränar traditionell Budo. Vi har Aikido, Iaido, Judo, Ju-jutsu och Karate på schemat. Klubben är en av landets äldsta och har funnits sedan 1965.

Börja träna hos oss och lär dig Budo, ett sätt att leva. Hoppas att du hittar det du söker, annars går det bra att skicka e-post till oss, du hittar kontaktuppgifter här.

Medlemsregister

Registrera gärna era uppgifter
(nya eller ändrade) till vårt medlemsregister nedan.

Gå in på rätt länk och följ instruktionerna som finns där.
Skicka in, sen är det klart.

Aikido

Iaido

Judo

Ju-jutsu

Karate

Policys

KLUBBPOLICY – för Kalmar Budoklubb

Vår klubbidé består i att utveckla och stimulera budons principer: Respekt och ödmjukhet i samförstånd med självförsvar och motion.

I grupper ledda av väl utbildade instruktörer eftersträvas individuell utveckling, då budons mångsidighet gör att målen med träningen förmodligen är lika många som antalet utövare. Någon tränar för motionens skull, en annan för den speciella gemenskapen och en tredje vill ställa upp i tävlingar.

Vi tränar tillsammans,  i en lätt tillgänglig och trivsam miljö.
Killar och tjejer, unga och gamla på lika villkor med speciellt anpassade system för barn.

 

ANTIVÅLDSPOLICY – för Kalmar Budoklubb

Kalmar Budoklubbs  arbetar aktivt för att försöka stävja det våld som finns i samhället.

Detta gör vi genom att tillse att alla våra instruktörer är licensierade och har en gedigen av våra riksförbund godkänd utbildning.

Vidare ingår det varje termin ett speciellt utbildningspass för våra elever såväl teoretiskt som praktiskt om vad den svenska lagstiftningen säger om rätten att bruka våld i nöd-, nödvärn- och självförsvarssyfte. Till detta kommer att instruktörer och andra funktionärer i klubben ständigt informerar om icke-vålds principer m.m.