Välkommen

Här hittar du information om klubben, om vad vi tränar och vad budo är. Kalmar är en Budoklubb som tränar traditionell Budo. Vi har Aikido, Iaido, Judo, Ju-jutsu och Karate på schemat. Klubben är en av landets äldsta och har funnits sedan 1965.

Börja träna hos oss och lär dig Budo, ett sätt att leva. Hoppas att du hittar det du söker, annars går det bra att skicka e-post till oss, du hittar kontaktuppgifter här.

Medlemsregister

Registrera gärna era uppgifter
(nya eller ändrade) till vårt medlemsregister nedan.

Gå in på rätt länk och följ instruktionerna som finns där.
Skicka in, sen är det klart.

Aikido

Iaido

Judo

Ju-jutsu

Karate

Träningsstart för barngrupper

Hej! Det har kommit nya direktiv från stat, myndigheter och idrottsförbund. Vi uppmanas att återstarta verksamhet för barn/ungdomar. Det ska förstås ske så smittsäkert som möjligt, och liksom tidigare gäller att stanna hemma om man är sjuk, tvätta händer, inga föräldrar i träningslokalen, träna med samma träningspartner under passet. Det som tillkommit är att det finns ett maxantal för antal elever utifrån lokalens storlek, vilket inte är ett problem i Kalmar BK eftersom vi har stora lokaler. Styrelsen och instruktörerna för Ju-jutsu och Judo har därför bestämt att barngrupperna åter tränar enligt schema från och med vecka 4. Det innebär tisdag, torsdag och fredag för Ju-jutsu, samt måndag, onsdag och lördag för Judo. För vuxna gäller tyvärr fortfarande att ni inte får träna. När smittoläget minskar och flera är vaccinerade hoppas vi kunna öppna upp även vuxengrupperna igen. Vi återkommer med info så snart vi vet. /Styrelsen Kalmar Budoklubb